Jocuri Barbie

Published on

Exista o multitudine de jocuri Barbie care sa ii ajute pe cei mici sa se destinda. Lansata in primavara anului 1959, Barbie a devenit o marca binecunoscuta copiilor de pretutindeni, fiind vanduta in peste 140 de tari, intr-un numar de peste un miliard de papusi. Observand cat de repede cresc in popularitate, producatorii acestei papusi au decis sa intre si in lumea online-ului, oferind copiilor posibilitatea de a se bucura de jocuri Barbie nenumarate, fara a fi nevoie sa cumpere jucaria in format fizic. De atunci, pana acum, nenumarati producatori de jocuri Barbie s-au afirmat, pe internet, prin diversificarea optiunilor din garderoba papusii, crearea unor noi aventuri sau modalitati speciale de prezentare.

De ce sa joci jocuri Barbie

Pentru un adult, aceste jocuri pot parea o simpla pierdere de timp, insa pentru cel mic poate fi o intreaga experienta de pe urma careia sa invete ce inseamna diferite notiuni, precum moda, asortarea culorilor sau viata de familie si socializarea. Multe dintre jocurile Barbie care se gasesc pe internet sunt foarte bine categorizate, in functie de actiunile pe care cei mici trebuie sa le intreprinda. Totusi, majoritatea copiilor par sa le prefere pe cele in care pot sa imbrace sau sa coafeze papusile, in detrimentul celor preferate de parinti, care au scopuri mai educative. Esti surprins ca parintii pot juca jocuri Barbie? In fapt, exista o intreaga industrie dedicata adultilor, care are drept figura centrala papusa Barbie. De la colectionari si pana la cei care prefer sa se bucure de experienta alaturi de ea in mediul online, fiecare cerere este servita de catre o companie. Mai mult, majoritatea parintilor prefera sa joace alaturi de copiii lor. Prin aceasta actiune, nu doar ca isi petrec timp impreuna cu cei mici, ci au si situatia sub control, putand sa supervizez actiunile fiilor sau fiicelor lor si sa le explice de ce acestea sunt bune sau rele, folosind papusile. De asemeni, acesta este un mod foarte bun de a iti educa copilul in directia pe care o doresti, dat fiind ca exista jocuri Barbie care folosesc papusi apartinand tuturor tipologiilor, precum cele de culoare, de exemplu, ce pot fi folosite pentru a combate ideile rasiste. Totusi, sa nu uitam scopul principal al acestora: acela de a intretine buna-dispozitie a celor mici. Pentru a avea controlul, incearca sa joci tu primul si sa vezi, astfel, daca acesta este adecvat pentru fiul sau fiica ta.

Unde gasesti jocuri Barbie?

Pe internet, vei gasi o multitudine de jocuri Barbie gratis. Vei putea sa le imbraci sau sa le coafezi, sa le scoti la cumparaturi sau sa le pui sa gateasca, sa le machiezi sau sa le transformi in sirene – nimic nu este imposibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu renunti la cautare daca nu gasesti din prima ceva pe gustul tau, ci sa cauti pana cand gasesti acele jocuri Barbie care sa iti umple timpul liber intr-un mod memorabil.

To be informed of the latest articles, subscribe: